Arie

Arie fan de Kadyk

Geb.: 02-01-2016 

Met deze hengst (1.62m) gaat u zeker weten een avontuur aan! Arie is namelijk tijdens de 1e bezichtiging van het Hengstenkeuring begin december aangewezen voor de 2e bezichtiging. De resultaten van het sperma- en röntgenonderzoek waren goed, dus de nieuwe eigenaar mag zijn of haar geluk beproeven tijdens de KFPS  Hengstenkeuring in januari 2019.

Arie is een zoon van Jehannes 484, de hengst die de afgelopen jaren een verpletterende indruk heeft achter gelaten op de keuringsvelden en ook weer tijdens de 1e bezichtiging. Maar liefst 16 zonen kregen een ticket voor de 2e bezichtiging, een uitzonderlijke prestatie.

De link qua prestatie is ook snel te maken naar de moederlijn van Arie. Hij is een zoon van Kroon-Sport merrie Zenna fan de Kadyk, een dochter van Beart 411. Daarna volgen diverse merries die zowel het preferent- en prestatiepredicaat dragen.

Arie is klinisch- en röntgenologisch gekeurd. Arie wordt verkocht met een nabetaling. Indien Arie wordt goedgekeurd bij het KFPS dan dient de verkoper een nabetaling te ontvangen van € 50.000,-

Rapporten van Arie fan de Kadyk komen op de veilingsdag zelf

Adrie