Fokdagen


Foto: Ingrid Truijens

De organisatie van de Elite Friesian Auction is deze zomer op (bijna) alle fokdagen aanwezig. Zo zult u onze advertentie in diverse fokdagcatalogus wellicht herkennen.
De aanmeldingen voor de veulenveiling “Summer Edition” op 29 september a.s. stromen al mooi binnen, echter is er nog plaats voor een aantal interessante veulens welke tot de lijst toegevoegd kunnen worden. We komen graag bij u langs om een en ander uit te leggen.

Fokkers met veulens van jonge hengsten opgelet! Tijdens het middagprogramma willen we graag de presentatie van de veilingveulens uitbreiden met een presentaties van alle jonge hengsten die dit jaar de eerste nakomelingen hebben gekregen. Dat zijn Rommert 498, Mees 497, Menne 496, Jurre 495 en Elias 494. Er zijn al diverse veulens van een aantal van deze hengsten geselecteerd voor de veiling, en die dus al aanwezig zullen zijn. Heeft u een aansprekend veulen van bovengenoemde hengsten, en wilt u hieraan meewerken, dan horen we graag van u.

Daarnaast kunnen we melden dat het eerste kampioensveulen ook is toegevoegd tot de lijst van geselecteerde veulens! De complete lijst van veulens zullen we 10-14 dagen voor aanvang van de veiling bekendmaken via onze website.