Noteer in uw agenda: 22 december: Kerstveiling!

Terwijl de laatste zaken van de Summer Edition worden afgehandeld, zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende editie, de kerstveiling op 22 december aanstaande! Deze vindt wederom plaats bij Stal Jede in Vledder.

Met trots kunnen we melden dat we de organisatie met een aantal super teamleden hebben uitgebreid! Mag ik aan jullie voorstellen:

– Cordula Markfort
– Willem Houterman
– Hendrik Hoks
– Gerarda van Harten
– Marcel & Jacqueline Schoo

Met de uitbreiding van het team kunnen we de Elite Friesian Auction nog beter op de kaart zetten, zowel nationaal als internationaal.

De eerste editie is geëvalueerd en daaruit zijn een aantal verbeterpunten bepaald. We hebben er alle vertrouwen in dat we op 22 december een zeer geslaagde veiling en een gezellige avond neer kunnen zetten.

Hoe werkt het met de Kerstveiling:

Er worden 2 selectiedagen georganiseerd (welke tevens foto- en filmdagen zijn) .
– vrijdag 9 november bij Stal Jede in Vledder
– vrijdag 16 november bij Stal van de Meikade in Lunteren

Tijdens deze selectiedagen zijn er 14 plaatsen per selectiedag beschikbaar voor een gecombineerde röntgen- & klinische keuring (paarden vanaf 2 jaar oud dienen hieraan te voldoen voor deze veiling). Dierenkliniek Wolvega is hierbij aanwezig en biedt dit aan tegen een gereduceerd tarief van € 425,- incl. Btw.

De kosten voor de selectiedag bedraagt € 250,-. Dit is incl. video en foto’s van uw paard. Excl. röntgen/klinische keuringskosten.
Bij definitieve selectie betaalt u vervolgens uitsluitend de veilingcommissie van 5% over de afgeslagen koopsom.

Meer informatie volgt binnenkort.

Mocht u geïnteresseerd zijn om een paard in te brengen tijdens de kerstveiling, dan kunt u met bovengenoemde personen contact opnemen of via info@elitefriesianauction.nl

Graag tot ziens op 22 december!

Wendy van der Veen
Organisatie Elite Friesian Auction