Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag

De eerste veiling plaats van de Elite Friesian Auction.

Traditie speelt hierbij een belangrijke rol, waardoor er gekozen is voor een traditionele, sfeervolle, fysieke veiling. Het belooft een dag vol vermaak te worden, meer over het dagprogramma volgt binnenkort!

Tijdens deze eerste editie willen we ook een bijdrage leveren aan een goed doel, namelijk de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag (Frl).

De Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag is een vakantieaccommodatie voor zorgintensieve
kinderen en jongeren. Zij kunnen hier in gezins- of groepsverband onbezorgd vakantie vieren.
De Hoeve is volledig aangepast en beschikt over alle noodzakelijke hulpmiddelen. Daarnaast wordt er ook een drietal gastenkamers ter beschikking gesteld aan ouders waarvan het kind wordt behandeld in het naastgelegen revalidatiecentrum. De Huiskamer van de Hoeve is bedoeld voor iedereen die voor dagbehandeling in Beetsterzwaag moet zijn en behoefte heeft om even in een ontspannen sfeer
tot rust te komen.
Om dit alles mogelijk te maken is de Ronald McDonald Hoeve afhankelijk van vrijwilligers, donateurs én sponsors.

De organisatie van de Elite Friesian Auction heeft de locatie in Beetsterzwaag bezocht, en met eigen ogen gezien onder welke omstandheden er aan alles wordt gedacht om de kinderen, jongeren en hun gezinnen van een onbezorgde vakantie te laten genieten.

Daarnaast worden er een aantal keren per jaar een ponykamp georganiseerd, lees hier de ervaring van de 11-jarige Anne-Margje: https://www.kinderfonds.nl/…/ervari…/ik-kan-bijna-alles-zelf