Partners

Schlüter Metall GmbH: een van de partners van de Elite Friesian Auction!

Het metaal bedrijf Schlüter Metall GmbH is een partnership aangegaan met de Elite Friesian Auction. Het Duitse bedrijf is net over de grens is gevestigd, zo’n 35 km vanaf te grens bij Winterswijk.

Schlüter Metall GmbH is gespecialiseerd in metaal constructies, welke het verschil maakt op het gebied van kwaliteit. Hierbij valt te denken aan paardenboxen, opvoelboxen, stallen, stalinrichting of een gehele hal.

Aandeelhouder Cordula Markfort is zelf fokker van Friese paarden. Zij heeft een goede vriendschap met de initiator van de Elite Friesian Auction. Wendy van der Veen. Het gemeenschappelijke doel om de lange traditie, het veilen van Friese paarden, nieuw leven in te blazen. En de gezamenlijke passie voor het Friese paard, heeft deze samenwerking tot stand laten komen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden die Schlüter Metall GmbH u kan bieden, kunt u contact opnemen via e-mail:

c.markfort@schlueter-metall.de

partners

De Boer Pesse Horsetrucks: een van de partners van de Elite Friesian Auction!

De Boer Horsetrucks en Elite Friesian Auction slaan handen ineen!

Inmiddels is De Boer Horsetrucks een belangrijke speler in de markt. Hij heeft zijn sporen verdient als het gaat om het leveren van 2 paards paardenvrachtwagens en Horsetrucks. Wij zetten het paard centraal en zijn een betrokken en betrouwbare partner als het gaat om de juiste vervoersoplossingen voor paarden & pony’s te realiseren en hebben al vele interessante samenwerkingen.

We zijn blij dat we ook met Elite Friesian Auction een partnerschap konden aangaan, ook bij dit mooie initiatief staat kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Na onze aanwezigheid bij de Hengstenkeuring in Leeuwarden waren we opzoek naar een mooi vervolg, met dit partnerschap kunnen we onze krachten bundelen en er een mooie interessante en succesvol evenement van maken.

Dierenkliniek

Dierenkliniek Wolvga: een van de partners van de Elite Friesian Auction!

Dierenkliniek Wolvega zal de veulens en paarden op de veilingdagen klinisch keuren en vooraf tevens röntgenologisch keuren (uitsluitend volwassen paarden) en/of de röntgenfoto’s en rapportage beoordelen.

Hiermee geven we aan dat kwaliteit belangrijk is, en dat we vanuit de Elite Friesian Auction alle nodige maatregelen ondernemen om hier aan te voldoen.

www.dierenkliniekwolvega.nl

Paardenverzekering

EFO Paardenverzekeringen: een van de partners van de Elite Friesian Auction!

Dat kwaliteit hoog in het vaandel staat binnen de veilingorganisatie is bekend.

Daarom bieden we de eigenaren van de veulens die aangemeld en geselecteerd zijn voor de Summer Edition, op 29 september a.s. de mogelijkheid hun veulen te verzekeren. Dankzij de samenwerking met EFO kan dit tegen een zeer gereduceerd tarief van € 70,-. Uw veulen is dan voor 100% gedekt voor uitkering van € 5.000,- in het geval uw veulen komt te overlijden.
De verzekering gaat in vanaf het moment van aanmelden tot het moment van afleveren (dus ook tijdens en ná de veiling).

www.efo.nl

Online marketing

Websiteboost: een van de partners van de Elite Friesian Auction!

Na lang zelf gepuzzeld te hebben heeft de organisatie, Websiteboost in de arm genomen om de Marketing en communicatie op zich te nemen. Websiteboost verzorgd voor ons de Website, Social Media, Branding en de online advertenties.

Eigenaar Jeffrey Schoo is zelf betrokken bij Stal Jede in Vledder. Zij zijn in korte tijd een vrij grote speler geworden binnen de Friese paarden fokkerij. Het gemeenschappelijke doel is om de lange traditie, het veilen van Friese paarden, nieuw leven in te blazen. De gezamenlijke passie met de initiatiefnemers van Elite Friesian Auction voor het Friese paard, heeft deze samenwerking tot stand laten komen.

Voor meer informatie over wat Websiteboost voor u kan
betekenen kunt u een kijkje nemen op hun website. www.websiteboost.nl