Harm fan Pankoeken

Geb. 28-03-2018

Dit mooie lang gelijnde hengstveulen valt op door zijn mooie type en goede bewegingen. Harm is gefokt uit de bekende stallen van Leijendekker in Witmarsum, waar vele kwaliteitsvolle paarden het levenslicht zagen. Harm is een veulen uit de 1e lichting van de jonge, royale hengst Rommert 498. Deze hengst werd in het Centraal Onderzoek geroemd om zijn sterke achterbeengebruik.

Harm komt voort uit stam 025. Zijn overgrootmoeder Klazina (ster, preferent, prestatie) heeft al 3 model nakomelingen en 2 ster preferente nakomelingen gegeven, en uit een van deze ster preferente dochters komt ook de hengst Hinne 427. Een belofte voor de toekomst! Harm is klinisch goedgekeurd, en is daarbij gecontroleerd op de aanwezigheid van beide testikels en wit. 

Harm is een opfokwaardig hengstveulen en we zien hem dan ook graag terug op de Hengstenkeuring over 2 jaar. Harm wordt verkocht met een nabetaling. Indien Harm fan Pankoeken wordt ingeschreven als goedgekeurde dekhengst binnen het KFPS, dient de verkoper een nabetaling te ontvangen van €25.000.