wendy

Wendy M. van de Slothoeve

Geb. 08-06-2015

Deze fraaie, hoogbenige 3-jarige merrie met een subliem exterieur is een lust voor het oog. Niet voor niets scoorde ze deze zomer een 7.5 voor haar rastype. Met haar stokmaat van 1.68 en haar mooie verticale halsstand is deze merrie een echte eyecatcher! Dat het er al vroeg in zat bleek wel dat ze als veulen een 1e premie behaalde en bij de top 3 behoorde van de merrieveulens op de Centrale Keuring.

Wendy is zeer interessant qua bloedvoering. Hoewel ze deze zomer net naast het sterpredikaat greep, geloven wij er in dat deze royale merrie, met de juiste begeleiding er zeker gaat komen. De nieuwe eigenaar kan echter eerst genieten van een veulen, want ze is drachtig van de hengst Meinte 490 en uitgerekend op 14-03-2019. Wendy is vrij van het waterhoofd-, dwerggroei- en vosfactorgen, en daardoor breed inzetbaar in de fokkerij.

Wendy is doorgereden onder het zadel en voor de wagen. De trainer omschrijft haar als een zeer nuchter en door iedereen te rijden paard. Zij is zowel recreatief inzetbaar en ook zeker geschikt voor een ruiter/amazone die in de dressuurbaan furore wil maken.

Klinisch en röntgenologisch gekeurd.